Blixa, de vrouw achter Petit Renard

 

Hallo, Blixa hier! 

Fijn dat jullie de weg naar hier vonden. Dat wil zeggen dat jullie wel wat meer over mij te weten willen komen. Wel dat is wederzijds, ik wil ook graag de mensen leren kennen die achter mij of mijn zaak staan. Laat dus gerust je gedachten en opmerkingen achter in een berichtje op sociale media of via een mailtje.

THIS IS ME

Ik ben een Dendermondse ondernemer en startte vorig jaar Petit Renard op. Verder werk ik tijdelijk, tijdens de covid-periode, als logistiek medewerker in een WZC.

Ik ben 27 en mama van Walt William aka 'woeste Wally', een dolenthousiaste peuter, die in december 2 jaar wordt.

Interesse heb ik in zowat ALLES en ben enorm nieuwsgierig, waardoor 24 uur in een dag er vaak te weinig zijn. Herkenbaar zeker?

Ik ben gedreven in al wat met kinderen te maken heeft want (cliché maar 100% waar) 'zij' zijn onze toekomst. Daarom startte ik vorig jaar mijn webshop op en breid ik deze dit jaar uit met een blogpagina vol ervaringen, tips en tricks! Het delen van onze ervaringen is zooo belangrijk en ik hou van schrijven, schrijven, schrijven...

Petit Renard is een afspiegeling van wie ik ben en wat ik kan. Kortom een plaats voor mijn creativiteit, durf en ondernemingszin.

Eén van de belangrijkste wijsheden die ik volg? Die van Pipi Langkous. 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'.

5 EXTRA FACTS ABOUT ME

 

 

Zo, dit ben ik. Wie ben jij?

Wil je graag nog iets weten of stel jij juist jezelf graag even voor? Aarzel niet om me te contacteren.

 

Zoals altijd...

Liefs,

B.

 

© 2019 - 2021 PETIT RENARD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel