Baby Bites werd geboren in 2013 voor gezinnen die van het ouderschap willen genieten. Tot op heden was de kinder- en kinderopvangsector zeer homogeen, neutraal en naïef, en het gevoel dat heerste bij ouders, vooral de eerste keer ouders, was dat van buitensporige verantwoordelijkheid en een grote verandering in het leven met betrekking tot wanneer ze geen kinderen hadden. En dat is waar Baby Bites wordt geboren, als een snufje zout dat zo ontbrak, wat aantoont dat ouderschap, met de juiste houding, ook leuk kan zijn.

Tegenwoordig is de haaienzak het vlaggenschip van het merk dat zijn missie in bijna 40 landen uitvoert. In een paar jaar heeft Baby Bites zich gevestigd als het "made in Barcelona" wereldmerk van praktische en dagelijkse accessoires voor baby's die elke coole vader of moeder in hun leven wil hebben.

Met een zeer zorgvuldig merkimago en een mooi verhaal achter de rug, is het doel van Baby Bites producten te blijven creëren die onherhaalbare momenten tussen ouders en kinderen creëren, altijd met een vleugje humor en met een positieve houding.

Sorteer op
Sorteer op
© 2019 - 2021 PETIT RENARD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel